You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının doğrudan çatı dışına açılması gerekir.

Hakeza bir yangın kapısının fabrika bedelı üreticiden üreticiye değiştiği gibi piyasada böyle bir yangın kapkaloriın bedelı da değişiklik gösterebilmektedir.

Cemi çışitaların ve erişim yollarının adida tamlanan şartlara yakışır olması gerekir:

FEZA Mekanizma Odası Yangın Bapsı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yönı silsile otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapları camlı mümkün.

Yangın merdivenlerinin kullanıma amelî şekilde boş bulundurulmasından, yapı yahut maslahatyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Adı yangın merdiveni olsa da yığın ve sarsıntı afetlerinde bile en andıran merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanların yaşamaını kurtardığında henüz eksiksiz anlaşılacaktır.

ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Merhaba, Noksan sandık yangın baplarımıza ilgilendiren çizim bilgilerinı adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Saygılarımızla

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve kolaylık bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlayan bir araçtır. Yangın takkadak yangın kaçış holüne güzel açılan yangın kapısından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Lütfen rızanızla ait olarak bizimle iletişime geçtiğinizde istek kimliğinizi ve tarihinizi belirtin.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın bapsı fiyatları modellere nazaran bileğaksiyonmektedir. Dayanıklılık, bakım ve onarım kolaylığı ve bedii açısından her bir malzemenin diğerine bakılırsa sunduğu avantajlara rabıtlı olarak yeni kapı montaj projeniz ciğerin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha şiddetli mukavemet ve korozyona dayanıklılık Yangın Merdiveni Kapısı katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page